Grup de criança 5 – 10 anys

L’etapa de la latència, és una etapa rellevant en el desenvolupament de l’autonomia i de la identitat personal i de gènere dels infants; així com d’integració dels límits, l’entrada al món de la lògica amb les conseqüents responsabilitats, i un progressiu acomiadament del món de la fantasia.

Queda enrere la dependència de la primera infància, però això no vol dir que no ens necessitin, ens necessiten amb uns altres matisos.

Es important poder veure i acompanyar les seves capacitats. Poder entendre els seus moments d’intens enfado, tristesa i frustració amb el món.  Escoltar, respectar, parlar, pactar…, posar límits i fer-nos presents a la relació.

L’espai de criança és un espai per a compartir dubtes, i també per a compartir en grup aquells temes que ens afecten a nivell personal, i que inevitablement tenen una repercussió a la criança.


Jo ho sento com un espai d’intimitat i de cura que ens ajuda a nodrir-nos i a agafar forces per poder estar més presents, i alhora entendre i posar perspectiva sobre que poden estar vivint els nostres fills i filles.